sprawdz czy wydech nie jest zapchany czyli czy łacznik elastyczny sie nie zapadł i czy kat nie jest zapchany .
Doświetlanie zakrętów halogenami.
Zwiń
X
-
Gość
Doświetlanie zakrętów halogenami.
W najbliższym czasie zamawiam octavia, w konfiguratorze jest opcja halogenów z doświetlanie zakrętów. Osobiście bym tego nie brał tylko za ta kasę coś innego z listy wybiorę. Teraz moje dwa pytania:
1. Czy halogen z doświetlaniem konstrukcyjne różni się od tego bez doświetlania ?
2. Czy doświetlanie można sobie samemu zakodować tak jak ma to miejsce np w leonie 1P czy golfie5?
-
Na dzis nie wiadomo czy bedzie mozliwosc dokodowania tego jak mialo to miejsce w przeszlosci. VCDS nie dziala z nowymi Octaviami.
Szczerze, zalezy co zamawiasz, ale jak dla mnie to jest zbedny bajer. Mam to dokodowane, bo nie zamowilem z autem z wiadomych wzgledow i te zaoszczedzone zlotowki przeznaczylbym na doplate do pakietu amazing z xenonami :idea:
Komentarz
-
-
Gość
Xeon już mam w konfigu dodany zastanawiam się czy zamiast tych świateł nie dodać mu kolorowego wyświetlacza :-)
Komentarz
-
Przecież doświetlanie jest w pakiecie Amazing razem z LEDami i Bixenonami.
Halogeny są black z funkcją corner.Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
Gość
Maicroft, nie bardzo rozumiem, kolorowy maxi dot występuje razem z navi Columbus?
W konfigu mam wybrana ta navi ale ekran kolorowy maxi-dot mam nadal aktywny jako opcja.
[ Dodano: Wto 24 Wrz, 13 13:16 ]
Tylko ze ja zamawiam RS a tam nie na tego pakietu
[ Dodano: Wto 24 Wrz, 13 13:39 ]
Ok przy wyborze navi Columbus każe mi odznaczyć kolorowy maxi dot. Ale halogeny z doświetlaniem mam cały czas aktywne mimo że wyposażeniu standardowym piszą że to już jest z xemonem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez MaicroftVCDS nie dziala z nowymi Octaviami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przem78udało się zakodować zegary tzn. wskazówki po zapłonie lecą do końca skali i z powrotem normalnie jak w Czeskim Lambo
Zamieszczone przez Przem78uruchomić stoper mierzący czas okrążeń (tego nie przetestowaliśmy jak działa bo nie było czasu)
Zamieszczone przez ojciec_Ale halogeny z doświetlaniem mam cały czas aktywne mimo że wyposażeniu standardowym piszą że to już jest z xemonem.
btw
Reflektory bi-ksenonowe LED z AFS z funkcją dynamicznego oświetlania zakrętów wraz ze spryskiwaczami reflektorów przednich
to nie oznacza, że jest doświetlania zakrętówkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ojciec_Xeon już mam w konfigu dodany zastanawiam się czy zamiast tych świateł nie dodać mu kolorowego wyświetlacza :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIna pewno nie jest std ponieważ w std RS nie ma halogenów
Zamieszczone przez LUKIto nie oznacza, że jest doświetlania zakrętów
[ Dodano: Wto 24 Wrz, 13 20:44 ]
Zamieszczone przez tomekb1Ja mam ksenony i przy tej jasności i szerokości świecenia doświetlania zakrętów praktycznie nie zauważam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przem78LUKI napisał/a:
na pewno nie jest std ponieważ w std RS nie ma halogenów
Są w zderzaku LED'y
sorry nie dopisałem z doświetlaniem...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
co można dokodować lub łatwo dołożyć (pstryczek + kodowanie) zamiast kupować?
moje typy:
- HHC (hill hold)
- TPM (ciśnienie w kołach)
- Crew Protect Assistant
- driver activity assistant
- alarm (często jest to kwestia tylko dołożenia syreny i czujników ruch, nie wiem jak w O3)
- tempomat
- driver set up
- Cornery
- podgrzewane dysze spryskiwaczy przedniej szyby
- obsluga głosowa do podstawowego zestawu Bluetooth
niby drobiazgi po kilka stów, ale razem zbiera już sporo
Komentarz
-
-
Doposażenie po odbiorze
Zamieszczone przez mayakco można dokodować lub łatwo dołożyć (pstryczek + kodowanie) zamiast kupować?
moje typy:
- HHC (hill hold)
- Crew Protect Assistant
-- tempomat
- driver set up
Czy coś z powyższego lub coś innego da się dołożyć po odbiorze auta (odbiór początek marca więc juz nie zmienie)?
Nawet w ASO. Chodzi czy technicznie jest taka możliwośćOctavia 3 Combi 2.0 TDI
Elegance+Amazing+Canton+Alcantara+Sunset+Elektrycz na klapa bag.+inne dod.
Komentarz
-
-
Re: Doposażenie po odbiorze
Zamieszczone przez alebazi83Zamieszczone przez mayakco można dokodować lub łatwo dołożyć (pstryczek + kodowanie) zamiast kupować?
moje typy:
- HHC (hill hold)
- Crew Protect Assistant
-- tempomat
- driver set up
Czy coś z powyższego lub coś innego da się dołożyć po odbiorze auta (odbiór początek marca więc juz nie zmienie)?
Nawet w ASO. Chodzi czy technicznie jest taka możliwość
ASO sie w zadne dokladanie nie bawi, niestetyBlack magic
Komentarz
-
-
Re: Doposażenie po odbiorze
Zamieszczone przez greg505Zamieszczone przez alebazi83Zamieszczone przez mayakco można dokodować lub łatwo dołożyć (pstryczek + kodowanie) zamiast kupować?
moje typy:
- HHC (hill hold)
- Crew Protect Assistant
-- tempomat
- driver set up
Nawet w ASO. Chodzi czy technicznie jest taka możliwość
ASO sie w zadne dokladanie nie bawi, niestety
chlapacze, nakładki na progi itp.Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alebazi83Czy coś z powyższego lub coś innego da się dołożyć po odbiorze auta
Kod:STG 09 (Bordnetz) auswählen STG Zugriffsberechtigung -> Funktion 16 Freischaltcode 31347 eingeben STG Anpassung -> Funktion 10 Kanal (5) Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B12 auswählen Wert auf Abbiegelicht links anpassen Kanal (5) Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B13 auswählen Wert auf Abbiegelicht rechts anpassen
Komentarz
-
Komentarz